Schoolvoorstelling

Levende Muziek, muziek en theater voor kinderen.

Volg ons
Schoolvoorstelling

Verkeer

Veilig in het verkeer en een veilige schoolomgeving

Ga je mee op schattenjacht? (Kleuter en eerste graad)

Wim en Wouter gaan samen op pad,

op zoek naar de mysterieuze schat.

Maar het avontuur loopt niet zoals gepland

iets met een agent, een fietshelm, fluohesje en veel zand.

Wil je graag de rest van het verhaal horen?

Open dan tijdens deze voorstelling goed je oren.

Want de jongens van Levende muziek nemen je graag spelenderwijs,

mee op deze muzikale ontdekkingsreis.

Ni-na-gedacht?(Vanaf het derde leerjaar)

Nina is een meisje van 11 jaar. Ze heeft echt alles mee; ze ligt goed in de groep, is intelligent, sportief en ziet er nog goed uit ook. Maar zoals je weet is niemand perfect en ook Nina heeft enkele werkpuntjes: Ze doet te graag haar eigen zin, geniet ervan in de spotlights te staan en is soms een beetje impulsief.

Had Nina geweten hoe het lopen zou, dan had ze zeker meer aandacht gehad voor haar veiligheid en die van anderen. In één klap krijgt haar leuke leventje een onverwachte wending en heeft ze spijt dat ze zo eigenzinnig is geweest.

Wouter en Wim nemen jullie op een speelse en humoristische manier mee op een muzische reis die aansluit bij de leefwereld van kinderen rond het thema verkeer. Een theatervoorstelling vol muziek met plaats voor een lach en een traan.

Gespeeld door “Wouter en Wim”

Twee muzikale duizendpoten die zowel de kinderen als juffen in vervoering brengen met hun aanstekelijke muziek. Wim Kets en Wouter Schillebeeckx leerden elkaar kennen op het Koninklijk Conservatorium te Brussel en delen hun muzikale passie graag met kinderen.

Praktische Info:

De voorstellingen gebeuren in een cultureel centrum, de scholen zelf of op een af te spreken locatie. Als vergoeding vragen we 5 euro/ kind met een minimum van 1050 euro + 6% BTW voor maximum twee voorstellingen in de voormiddag van elk ongeveer 50-55 min., inclusief een opname met de teksten van de liedjes van de gebrachte schoolvoorstelling. Wil je in de namiddag er een 3e voorstelling bij komt het op min. 1600 euro. Er wordt tevens een kilometervergoeding (€ 0,50/km) aangerekend voor 1 auto vanuit Mechelen. Indien u voorstellingen wil boeken voor grote groepen kan u best even contact opnemen.