Schoolvoorstelling

Levende Muziek, muziek en theater voor kinderen.

Volg ons
Schoolvoorstelling

Pesten

Prins zonder vrienden (Kleuter)

Wout en Guus kennen heel wat avontuurlijke verhalen. Die staan in het grote boek van prins Jaschoem Chiman-Chepin. Wie van hen gaat de kleuters voorlezen uit dit mysterieuze boek? Kunnen Wout en Dries het eens worden of moet prins Jaschoem beslissen wie als eerste mag voorlezen aan de kleuters? Een voorstelling vol kleine pesterijen maar ook heel wat vriendschap.

Wie is de kop van jut? (lager)

Wie is de kop van jut? BVD of de Bende Van Drie speelde reeds op heel wat podia maar vandaag klinken ze niet zo goed. Er wordt meer ruzie dan show gemaakt op het podium! Leugens en eigenbelang verstoren de groepssfeer. Is dit het definitieve einde van BVD of krijgen we toch een ‘sorry’ -en wat muziek- te horen van deze band? Pesten is een groot probleem maar met deze voorstelling van Levende Muziek kan je er preventief iets aan doen.

Gespeeld door “Guus en Wout”

Dit enthousiaste duo bestaat uit Guus Herremans en Wout Michielsen. Hun ritmegevoel en groot entertaingehalte zorgt ervoor dat elk kind mee op de dansvloer staat. Deze mannen zijn echte podiumbeesten!

Praktische Info:

De voorstellingen gebeuren in een cultureel centrum, de scholen zelf of op een af te spreken locatie. Als vergoeding vragen we 5 euro/ kind met een minimum van 900 euro + 6% BTW voor maximum twee voorstellingen in de voormiddag van elk ongeveer 50-55 min., inclusief een opname met de teksten van de liedjes van de gebrachte schoolvoorstelling. Er wordt tevens een kilometervergoeding (€ 0,50/km) aangerekend voor 1 auto vanuit Mechelen. Indien u voorstellingen wil boeken voor grote groepen kan u best even contact opnemen.