Schoolvoorstelling

Levende Muziek, muziek en theater voor kinderen.

Volg ons
Schoolvoorstelling

Sinterklaas

De Sint zijn boek is zoek (Kleuter tot L3)

In een hoekje van het podium ligt een boek: een machtig boek. Het schittert onder de lampen en ruikt naar sinaasappels. Van wie zou dat zijn? Het staat vol akkoorden, namen en gekke woorden. Wie durft het lezen? Wie durft erin kijken? Wim durft dat! “Zwarte Piet heeft zijn broek gescheurd!” leest Wim en “De papa van Sterre moest vroeger veel in de hoek staan.” Van wie zou dat boek toch zijn? Dat weet toch ieder kind, het is het boek van de Sint! Zo, nu ken je het begin van het verhaal maar wat gebeurt er nog allemaal? Een voorstelling voor de kleuters en de eerste graad.

Gespeeld door “Sinterklaastrio”

Dit trio werd speciaal samengesteld om de voorstelling van Sinterklaas te brengen. Ze kennen elkaar al jaren en vullen elkaar perfect aan. Ze staan te popelen om samen op de planken te staan met hun gitaar, piano, drumstel, bas, accordeon en percussiemateriaal. Kortom, voldoende voor een boeiende voorstelling!

Praktische Info:

Levende Muziek speelt een show van 50-55 minuten. Alle andere praktische info, technische fiche, speellijst op aanvraag via info@levendemuziek.be of 015/55.99.09 of 0486/53.87.65

TRAILER SINTERKLAAS