Schoolvoorstelling

Levende Muziek, muziek en theater voor kinderen.

Volg ons
Schoolvoorstelling

Overconsumptie

Niet consumeren maar consuminderen en natuurlijk ook sorteren!

Koffers gepakt (kleuter)

Twee kleuters bereiden zich voor op hun eerste logeerpartijtje. Waar kan dat beter dan op school? Kleuter Guus heeft al zijn knuffels bij. Kleuter Wout slechts eentje. ‘Beter te veel dan te weinig’ is Guus zijn motto. Is dat echt zo? Dat vindt Wout niet. Zijn motto luidt: ‘Samen spelen, samen delen’. Spelenderwijs, en met veel leuke liedjes, ontdekken de kleuters dat je niet altijd veel speelgoed moet hebben, dat je spullen kan ruilen of dat je eenvoudig zelf een moestuin kan aanleggen.

Trop is te veel en te veel is trop (lager)

De leerlingen van de lagere school houden samen met Guus en Wout een verjaardagsfeestje. De jarige, Guus, ziet het allemaal groots. Hij voorziet veel te veel eten, wil honderden cadeaus en wil een band met veel muziekinstrumenten op zijn feest. Hij denkt dat zijn feestje leuker wordt als hij veel heeft en krijgt. Kan Wout hem overtuigen van zijn ongelijk? Via dit toneelstuk, met passende liedjes, zoeken de spelers een manier om minder te verspillen. Op niveau van leerlingen van de lagere school, aangepast per graad.

Gespeeld door “Guus en Wout”

Dit enthousiaste duo bestaat uit Guus Herremans en Wout Michielsen. Hun ritmegevoel en groot entertaingehalte zorgt ervoor dat elk kind mee op de dansvloer staat. Deze mannen zijn echte podiumbeesten!

Praktische Info:

De voorstellingen gebeuren in een cultureel centrum, de scholen zelf of op een af te spreken locatie. Als vergoeding vragen we 5 euro/ kind met een minimum van 900 euro + 6% BTW voor maximum twee voorstellingen in de voormiddag van elk ongeveer 50-55 min., inclusief een opname met de teksten van de liedjes van de gebrachte schoolvoorstelling. Er wordt tevens een kilometervergoeding (€ 0,50/km) aangerekend voor 1 auto vanuit Mechelen. Indien u voorstellingen wil boeken voor grote groepen kan u best even contact opnemen.