Levende Muziek, muziek en theater voor kinderen.

Volg ons
Image Alt

Overconsumptie

Koffers gepakt (kleuter)

Twee kleuters bereiden zich voor op hun eerste logeerpartijtje. Waar kan dat beter dan op school? Kleuter Wim heeft al zijn knuffels bij. Kleuter Wouter slechts eentje. ‘Beter te veel dan te weinig’ is Wim zijn motto. Is dat echt zo? Dat vindt Wouter niet. Zijn motto luidt: ‘Samen spelen, samen delen’. Spelenderwijs, en met veel leuke liedjes, ontdekken de kleuters dat je niet altijd veel speelgoed moet hebben, dat je spullen kan ruilen of dat je eenvoudig zelf een moestuin kan aanleggen.

Trop is te veel en te veel is trop (lager)

De leerlingen van de lagere school houden samen met Wim en Wouter een verjaardagsfeestje. De jarige, Wim, ziet het allemaal groots. Hij voorziet veel te veel eten, wil honderden cadeaus en wil een band met veel muziekinstrumenten op zijn feest. Hij denkt dat zijn feestje leuker wordt als hij veel heeft en krijgt. Kan Wouter hem overtuigen van zijn ongelijk? Via dit toneelstuk, met passende liedjes, zoeken de spelers een manier om minder te verspillen. Op niveau van leerlingen van de lagere school; aangepast per graad.

Gespeeld door “Pieter en Wout”

Dit enthousiaste duo bestaat uit Pieter Hellemans en Wout Michielsen. Hun ritmegevoel en groot entertaingehalte zorgt ervoor dat elk kind mee op de dansvloer staat. Deze mannen zijn echte podiumbeesten!

Praktische Info:

De voorstellingen gebeuren in de scholen zelf of op een af te spreken locatie, vb. een cultureel centrum. Omdat het om een interactief concert gaat, blijft de groep best beperkt tot 100 à 120 kinderen per schoolvoorstelling. Als vergoeding vragen we 800 euro + 6% BTW voor maximum twee voorstellingen in de voormiddag van elk 45-50 min., inclusief een CD en een boekje met de teksten en de partituren van de liedjes van de gebrachte schoolvoorstelling. Er wordt tevens een kilometervergoeding (€ 0,40/km) aangerekend voor 1 auto vanuit Mechelen. Indien u voorstellingen wil voor grote groepen kan je best even contact opnemen.