Levende Muziek, muziek en theater voor kinderen.

Volg ons
Image Alt

Verkeer

Wie is de koning van de straat? (Kleuter)

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand. Wie is de beste stapper van het land? Koning Arthur gaat naar zee en alle kindjes mogen mee! Het zebrapad komt plots tot leven; Wim maar snel een handje geven. Oranje, rood en dan weer groen. Weet jij wat we moeten doen? Speelse voorstelling vol muziek en leuke weetjes over het verkeer.

Stand up! in het verkeer (Lager)

Stand up! in het verkeer Fietsen met zijn ogen dicht. Boem patat! Op zijn gezicht. Wim gaat met zijn grote mond heel potsierlijk op de grond. Nu rijdt hij braaf met fluo aan. Zie je hem van ver al staan? Niet zomaar voor het goede doel. Fluo vindt hij echt wel cool! Humoristische voorstelling waarbij Wim terugblikt op zijn schooltijd. Wat blijkt: hij was een echte wegpiraat! Hoe gaat het nu?

Gespeeld door “Wouter en Wim”

Twee muzikale duizendpoten die zowel de kinderen als juffen in vervoering brengen met hun aanstekelijke muziek. Wim Kets en Wouter Schillebeeckx leerden elkaar kennen op het Koninklijk Conservatorium te Brussel en delen hun muzikale passie graag met kinderen.

Praktische Info:

De voorstellingen gebeuren in een cultureel centrum, de scholen zelf of op een af te spreken locatie. Als vergoeding vragen we 4 euro/ kind met een minimum van 800 euro + 6% BTW voor maximum twee voorstellingen in de voormiddag van elk ongeveer 50-55 min., inclusief een opname met de teksten van de liedjes van de gebrachte schoolvoorstelling. Er wordt tevens een kilometervergoeding (€ 0,40/km) aangerekend voor 1 auto vanuit Mechelen. Indien u voorstellingen wil boeken voor grote groepen kan u best even contact opnemen.