Levende Muziek, muziek en theater voor kinderen.

Volg ons
Image Alt

Strafwerk

Levende Muziek bestaat 10 jaar en dat vieren met deze spectaculaire voorstelling!!

Een wondere wereld (Kleuter)

Kijk eens! Daar hoog in de lucht vliegen Wim en Wouter met hun mooie rode vliegtuigje: Muggie. Ze zijn net weggevlogen uit de klas van juf Linda. “Nooit meer strafwerk!” roept Wouter Samen genieten ze van het mooie uitzicht en de stilte. Vanuit de lucht ziet alles er werkelijk prachtig uit. Maar plots wordt het muisstil. Alle lampjes gaan branden en er komt rook uit de motor. Wim en Wouter moeten een noodlanding maken in de zaal. Zullen ze nog op tijd zijn voor het grote feest, ter ere van hun 10-jarige bestaan, nu het vliegtuig stuk is? Kunnen ze het vliegtuig nog herstellen? Geraken ze nog weg van hier? Tijd voor straf werk! Vlieg mee in de wondere wereld van Wim en Wouter.

Het geheim van Eddy en Freddy (Lager)

Ter ere van hun 10-jarige bestaan vertellen Wim en Wouter het fantastische verhaal van Eddy en Freddy en de geheime deur. Wat voor Eddy en Freddy alweer een woensdagnamiddag vol strafwerk moest worden, draaide uit op een onvergetelijk avontuur. Als ‘s avonds de school helemaal leeg is, iedereen naar huis is en de poort wordt gesloten, blijven ze er helemaal alleen achter. Of toch niet? Een verhaal over 2 straffe kerels. Een verhaal vol humor, spanning en sensatie. Een verhaal met waanzinnige acts en vooral… straffe muziek met heel veel instrumenten en muziekstijlen.

Gespeeld door “Wouter en Wim”

Twee muzikale duizendpoten die zowel de kinderen als juffen in vervoering brengen met hun aanstekelijke muziek. Wim Kets en Wouter Schillebeeckx leerden elkaar kennen op het Koninklijk Conservatorium te Brussel en delen hun muzikale passie graag met kinderen.

Praktische Info:

De voorstellingen gebeuren in de scholen zelf of op een af te spreken locatie, vb. een cultureel centrum. Omdat het om een interactief concert gaat, blijft de groep best beperkt tot 100 à 120 kinderen per schoolvoorstelling. Als vergoeding vragen we 800 euro + 6% BTW voor maximum twee voorstellingen in de voormiddag van elk 45-50 min., inclusief een CD en een boekje met de teksten en de partituren van de liedjes van de gebrachte schoolvoorstelling. Er wordt tevens een kilometervergoeding (€ 0,40/km) aangerekend voor 1 auto vanuit Mechelen. Indien u voorstellingen wil voor grote groepen kan je best even contact opnemen.